Beyond Outdoor proud member of IAB (News)

Het IAB is de branchevereniging voor digital advertising en marketing innovatie. IAB versnelt de digitale groei en levert een structurele bijdrage aan de kwalitatieve ontwikkeling van de markt.

Als toonaangevende exploitant van digital media is Beyond Outdoor enthousiast over de initiatieven van het IAB. Naast nuttige events en onderzoeken zijn er ook een aantal gerichte taskforces waarin vakprofessionals uit verschillende facetten van de markt actief zijn om digital advertising continu verder te ontwikkelen.

Met het lidmaatschap van het IAB ondersteunt Beyond Outdoor de branchevereniging niet alleen, waar mogelijk proberen wij een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de markt.

 

Over Beyond Outdoor

Beyond Outdoor heeft een unieke positie in het Nederlandse Digital Out of Home landschap door zich uitsluitend te specialiseren in premium snelweglocaties. Gecombineerd bereiken de digitale reclamemasten van Beyond Outdoor dagelijks meer dan 1,2 miljoen hoogopgeleide, koopkrachtige, consumenten én professionals.

Proud member of

Contactgegevens

T. 010 – 307 06 96
E. info@beyondoutdoor.nl

Kantoor ma-vr: 09.00 – 17.30 uur

© 2015 - 2018 Beyond Outdoor