Data-powered programmatic campagne Peugeot (Case)

Recent heeft Beyond Outdoor een belangrijke bijdrage geleverd aan de data-driven outdoor campagne van Peugeot. Het Franse merk wilde iets anders doen om zijn bedrijfswagens te promoten. Gezamenlijk hebben Kinetic, OutMoove en Beyond Outdoor op innovatieve wijze invulling gegeven aan de campagne.

De doelgroep van Peugeot professional, ondernemers met een bedrijfsauto, is extreem druk. Ondernemers zijn immers bijna altijd onderweg. Om de Peugeot-campagne tot een succes te maken moest de campagne een onderdeel worden van hun dagelijkse routine.

Door gebruik te maken van de uitgebreide datasets van Beyond Outdoor kon specialist Kinetic exact bepalen op welke momenten de doelgroep het beste vertegenwoordigd was op de snelweg. De campagne is vervolgens op deze momenten getarget en programmatic ingekocht via de outdoor DSP OutMoove.

De campagne heeft veel (internationale) pers gehaald en is onder andere in het Nederlands terug te lezen op MarketingTribune en Emerce.

Over Beyond Outdoor

Beyond Outdoor heeft een unieke positie in het Nederlandse Digital Out of Home landschap door zich uitsluitend te specialiseren in premium snelweglocaties. Gecombineerd bereiken de digitale reclamemasten van Beyond Outdoor dagelijks meer dan 1,2 miljoen hoogopgeleide, koopkrachtige, consumenten én professionals.

Proud member of

Contactgegevens

T. 010 – 307 06 96
E. info@beyondoutdoor.nl

Kantoor ma-vr: 09.00 – 17.30 uur

© 2015 - 2018 Beyond Outdoor