Nieuwe Beyond website

Beyond Outdoor lanceert nieuwe website!

In de achterliggende periode is er bijzonder veel aandacht besteed aan (technologische) innovaties en de uitbreiding van het netwerk. Hierdoor biedt Beyond niet alleen meer digitale mediaruimte langs de drukste snelwegen van Nederland maar ook een reeks innovatieve toepassingen, gedetailleerde datasets en uitgebriede kennis op het gebied van digitale snelwegreclame.

Op de geheel vernieuwe website zijn een aantal van de nieuwe toepassingen al te zien en ook de komende tijd blijven we innovatieve producten lanceren. Daarnaast zal de website fungeren als platform waar data gedeeld wordt die zowel adverteerders als mediabureaus in staat stelt om digitale snelweg locaties te vergelijken én de ideale mix van locaties samen te stellen voor de beoogde doelstelling.

Met deze ontwikkelingen maakt Beyond haar naam waar en gaan we letterlijk verder dan alleen outdoor!

Over Beyond Outdoor

Beyond Outdoor heeft een unieke positie in het Nederlandse Digital Out of Home landschap door zich uitsluitend te specialiseren in premium snelweglocaties. Gecombineerd bereiken de digitale reclamemasten van Beyond Outdoor dagelijks meer dan 1,2 miljoen hoogopgeleide, koopkrachtige, consumenten én professionals.

Proud member of

Contactgegevens

T. 010 – 307 06 96
E. info@beyondoutdoor.nl

Kantoor ma-vr: 09.30 – 17.30 uur

© 2015 - 2018 Beyond Outdoor