Aanleverspecificaties

Op onze digitale schermen is het mogelijk om je advertentie weer te geven met een stilstaand beeld, in een duo-frame of met een kleine animatie. Een subtiele beweging zorgt voor extra attentiewaarde dus dat raden wij zeker aan. Houd je wel aan onze en de nationale richtlijnen (<LINK). Voor een LIVE streaming kunnen wij ook HTML feeds inzetten, mits deze op de juiste afmeting zijn opgemaakt.

 

Digitaal

A20 Gouda / A27 Houten / A16 Moerdijk   : 720 x 576 px
A20 Rotterdam (bestaat uit 2 schermen)*     : 1567 x 384 px én 672 x 384 px
A10 Amsterdam Coenplein / A10 Zaandam : 512 x 384 px

Wij hanteren de volgende bestandsformaten: PNG, JPG of MP4.

*Let op! Deze locatie bestaat uit 2 schermen

 

Analoog

Voor onze analoge uiting is de afmeting: 1300 x 1100 mm (1:10 – min. 150 dpi)
Wij ontvangen de analoge uiting graag in PDF formaat.

 

Download

Onderstaand onze aanleverspecificaties sheets in PDF

a16-a20-a27_aanleverspecs-BEYOND-button a20r_aanleverspecs-BEYOND-button a10-a8_aanleverspecs-BEYOND-button  analoog_aanleverspecs-BEYOND-buttonEnglish_productionspecs-BEYOND-button

Deadline

Onze deadline voor digitale campagnes zijn uiterlijk 1 werkdag voor start campagne, zodat wij de uiting nog kunnen controleren en waar nodig feedback kunnen geven. Wisselen van campagnebeeld tijdens de duur van de campagne is geen enkel probleem! Wij kunnen zelfs verschillende campagnebeeld op tijdslot indelen indien gewenst. Een duidelijk uitzendschema is voor ons voldoende en uiteraard de bijbehorende bestanden.
Voor analoge campagnes ontvangen wij de bestanden graag 10 werkdagen voor start campagne i.v.m. productietijd.

 

Aanleveren

Aanleveren kan naar: bestanden@beyondoutdoor.nl
Of upload het HIER.

Vermeld altijd de campagne en de looptijd ter verificatie.

 

 

Hulp

Hulp nodig met de opmaak van jullie campagnebeeld? Trek dan aan de bel bij Beyond.Studios! Wij denken graag mee en helpen zelfs met de opmaak waar mogelijk om het beste uit jullie out of home campagne te halen.  Mail naar bestanden@beyondoutdoor.nl. Uiteraard kan ook elke consultant adviezen en tips geven voor de perfecte uiting voor jouw campagne!