Beyond Outdoor wint FD Gazellen Award (NEWS)

Beyond Outdoor heeft een FD Gazellen Award gewonnen! De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieel Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met een omzetgroei van + 725% over de afgelopen drie jaar behoort Beyond Outdoor tot de snelst groeinde bedrijven van Nederland!

Founder Danny Tournier is blij met de onderscheiding: “Het is natuurlijk super gaaf om zo’n prestigieuze award te winnen met je bedrijf! We hebben direct na het eerste jaar heel bewust gekozen voor een groeiscenario. Ondanks dat we in een bijzonder competitieve markt zitten en op veel aandacht van de marktleider mogen rekenen groeien we exponentieel. Een award als deze is een bekroning op de overtuiging waarmee ons team werkt en daar mag iedereen bij Beyond ontzettend trots op zijn!”

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. Om relevant te blijven zijn de criteria dit jaar aangescherpt. Naast omzetgroei werden dit jaar ook winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking. De uitreiking van de Gazellen vindt plaats op dinsdag 6 november. Die dag wordt ook bekend gemaakt wie de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen ontvangen.